Rode biet en venkel 2020/08/27

Nog wat inspiratie nodig? Een koud pastagerechtje met traag gegaarde rode biet en venkel (mercie Liesbeth en Stefan) in blokjes, afgewerkt met 'Balsamico de PX', sinaasappelblokjes, tomaat in partjes, basilicum, peper & zout en 'Aceite Neus Especial' van Priorat Natur, eventueel een pittige toets met een vers fijngesnipperd pepertje. Daarnaast zalige 'Pimientos de Padron' van de Foodhub in Leuven (dank je wel Cathie) gebakken in wat olijfolie bestrooid met 'Escamas de sal'. Op de tagliatelle na volledig vegan. Deze Riesling Gaisberg 2016 van Allram was een geweldige compagnon de route... #elvinoloco #kooplokaal #deplekwerchter #Foodhub #thinkpink #riesling #allram

Rode biet en venkel 2020/08/27

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x