El Gusto Loco

Nieuw

Feliz, heerlijk sprankelend aperitief, 0% alcohol, 100% Belgisch

El Gusto Loco is 100% Belgisch en 100% Bio & Vegan en alcoholvrij

De shrub's en waterkefirs staan voor aperitief, foodpairing, dorstlessers, mocktail & cocktails!

Wat is Shrub

Het woord 'shrub' verwijst naar een 'cocktail' of 'frisdrank' die populair was in het Amerikaanse koloniale tijdperk, gemaakt van een siroop op basis van azijn gemengd met sterke drank, water of koolzuurhoudend water. De term "shrub" verwijst ook naar de azijn-gebaseerde siroop waaruit de cocktail is gemaakt, de siroop is ook bekend als "drinking vinegar". In het Britse koloniale tijdperk, toen er nog geen koelkasten waren, werd azijn gebruikt als een alternatief voor citroensap om bessen en ander fruit te bewaren voor het laagseizoen. Het bewaarde fruit, dat op deze manier werd gemaakt, werd daar bekend als "shrub", dat daarna overgewaaid is naar Amerika.

Wat is Waterkefir

Waterkefir is een natuurlijk gefermenteerde drank. De natuurlijke fermentatie zorgt ervoor dat nuttige micro-organismen, B-vitamines, mineralen en enzymen in je drankje zitten. Suikers, van biologische origine, wordt gemetaboliseerd door de nuttige bacteriën en gisten die in Kefir-korrels aanwezig zijn en door het gistingsproces blijven er natuurlijke zuren en koolzuurgas achter. De Kefirkorrels zijn een SCOBY (symbiotische kolonie van bacteriën en gisten).

El Gusto Loco staat voor

Puurheid 

Het is ons doel, om gezonde natuurlijk gefermenteerde producten te maken, goed voor lichaam en geest, zonder toevoeging van kunstmatige ingrediënten. Daarom zijn we fier dat al onze producten het biolabel dragen.

Bijdrage

People, Planet & Profit… Waar mogelijk gebruiken we gerecycleerde materialen om bijvoorbeeld onze standen voor beurzen en events te maken. We vinden het belangrijk om met ons bedrijf iets terug te geven aan de maatschappij. Dit doen we door WeForest te steunen.

Everybody is for a good cause, but not every good cause is for everybody! Trees are…

Wij geven om de natuur en om onze kinderen! Door de massale ontbossingen zullen onze kinderen en de natuur voor enorme uitdagingen staan. Daarom vinden wij het onze plicht om nu al onze verantwoordelijkheid hierin op te nemen. 

Plezier

Plezier om te maken. Plezier om het te drinken. Doet je beter voelen.

Nahua Shrub, pure siropen & Water Kefir, ready to drink

Feliz

Shrub, botanicals & sprankelend H2O, zero alcohol, 33cl

info Meer info

€ 5.50 /fles

Feliz!

Mindful, sparkling Rosé

Nieuwe, heerlijk verfrissende apero

alcoholvrij, suikerarm, 100% Belgisch


close
  • {{ error_message }}
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

El Gusto Loco

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x